چگونه زبان لینکدین را فارسی کنیم؟

چگونه زبان لینکدین را فارسی کنیم؟

ممکن است برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چگونه می‌توان زبان لینکدین را به فارسی تغییر داد. امروزه با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، فضاهای مجازی متنوعی بسته به نیاز‌های متفاوت افراد ایجاد شده است. فضاهایی مانند پینترست و اینستاگرام برای علاقه‌مندان به اشتراک‌گذاری عکس و ویدئو، توییتر برای علاقمندان به اخبار روز و لینکدین برای علاقه‌مندان به فضاهای کسب و کار، توسعه ارتباطات تجاری و به اشتراک‌گذاری تجربیات شغلی. 

شما می‌توانید در محیط لینکدین نیز مانند سایر محیط‌های اجتماعی مجازی، پروفایل شخصی خود را ساخته و شرکت‌ها و افراد مرتبط با علاقه‌مندی یا تخصص خودتان را دنبال کنید. امکان تغییر زبان لینکدین به زبان مادری، یک گزینه بسیار عالی محسوب می‌شود و شاید فکر کنید که وجود لینکدین فارسی، بتواند کار شما را ساده‌تر کرده و آشنایی با محیط را لذت‌بخش‌تر کند.

بیشتر بخوانید: رشته دیجیتال مارکتینگ

راه‌های فارسی کردن زبان لینکدین 

خب، بهتر است که در همین‌ ابتدا به شما بگویم که هیچ‌ راهی برای فارسی کردن زبان لینکدین وجود ندارد. این فضا برای ارتباط بین‌المللی و جهانی افراد متخصص در هر حوزه کاری طراحی شده است و سنگ بنای اول برای ایجاد این‌ ارتباط، داشتن یک زبان مشترک است. این زبان مشترک هم زبانی نیست به جز زبان انگلیسی. اما فراموش نکنید که شما می‌توانید چندین پروفایل  به زبان‌های مختلف، برای خودتان بسازید و هرچه بیش‌تر و بهتر، خود و تخصصتان را به افراد مرتبط در زمینه شغلی مورد علاقه‌تان معرفی کنید. 

راه‌های فارسی کردن زبان لینکدین 

معرفی قسمت‌های مختلف لینکدین 

برای آشنایی بیشتر با فضای لینکدین، در این‌ بخش به معرفی تک‌تک آپشن‌هایی که در اختیار شما قرار داده شده می‌پردازیم و کارکرد آن‌ها را به طور خلاصه مرور می‌کنیم.

 Home

 اولین تصویر و فضایی که پس از ورود به لینکدین با آن روبه‌رو می‌شوید، فضایی به نام Home خواهد بود.

My network

در این‌ قسمت شما می‌توانید مانند فضای اینستاگرام، فیسبوک و…، صفحات افراد دیگر را ببینید، آن‌ها را دنبال کنید، درخواست بازکردن صفحه شخصی بدهید و یا اجازه دسترسی دیگران به صفحه خودتان را به دیگران بدهید. در واقع فالوئر و فالوئینگ لینکدین، از بخش صورت می‌گیرد.

Headline

این‌ بخش در واقع حکم تابلوی معرفی شما را دارد. می‌توانید بسیار مختصر، اما کامل و جذاب، توضیح کوتاهی درباره خودتان یا تخصصتان بنویسید.

Current position

در این قسمت از صفحه، شما باید موقعیت  فعلی شغلی خود را بنویسید.

Education

این بخش برای معرفی سوابق تحصیلی شما در نظر گرفته شده است. شما می‌توانید در این بخش به مدارک و دوره‌هایی که برای کسب تخصص خود طی کرده‌اید نیز اشاره کنید.

Summary

در این قسمت، بر خلاف Headline که باید به طور مختصر خود را معرفی کنید، می‌توانید به طور کامل به معرفی خود و کسب و کارتان بپردازید.

Notifications

اعلان‌ها به فارسی

شما می‌توانید از طریق Notifications از هر پیام یا پاسخی که در فضای لینکدین برای شما ارسال می‌شود، مطلع شوید‌. بهتر است با روشن گذاشتن این بخش، همیشه در دسترس باشید.

Messaging

شما از این بخش می‌توانید به صورت خصوصی، رزومه خود را برای مدیران مختلف ارسال کرده و یا با گفتگوی با افراد دیگر، از تجربیات شخصی آن‌ها بهرمند شوید.

Experience

در این بخش، شما به معرفی تجربه‌های کاری خود با سازمان‌ها، شرکت‌ها و یا افراد مختلف می‌پردازید.

Interests

در این بخش، شما می‌توانید به معرفی علاقه‌مندی‌های شخصی یا علاقه‌مندی‌های مرتبط با حوزه کاری خود پرداخته و به دیگران اجازه بدهید تا حدودی با روحیات حرفه‌ای شما آشنا شوند.

Skills & Endorsement

در این قسمت می‌توانید به معرفی مهارت‌ها و توانایی‌های خود پرداخته و در صورتی که مدرکی مرتبط با دوره‌های آموزشی خود دریافت کرده‌اید، اضافه کنید.

Recommend.ations

در این قسمت، دوستان دیگرتان می‌توانند برای شما معرفی‌نامه نوشته و تجربه و توانایی کاری و حرفه‌ایتان را تایید کنند.

کلام آخر

شما می‌توانید با استفاده از این معرفی کوتاه، به راحتی با فضای لینکدین کار کنید. اما باز لازم به ذکر است که برای گسترش کسب و کار و یا دیده شدن توانایی‌هایتان توسط افراد مطرح دنیا، باید زبان انگلیسی خود را تقویت کرده و از آن برای پیشرفت خود استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *